Συμβουλές Μόδας

First date

Πρώτο ραντεβού

Unisex

Και ναι το τηλέφωνο χτύπησε!!!!!!!

Το αφήνεις να χτυπήσει 2-3 φορές ( μη σε περάσει και για απελπισμένη που περιμένεις όλη μέρα να σε πάρει τηλέφωνο) και ενώ θέλεις να απαντήσεις γεμάτη ενθουσιασμό το σηκώνεις χαλαρή και άνετη…

Επειδή αυτό δεν είναι ένα blog  για σχέσεις, τουλάχιστον προς το παρόν,  θα προσπεράσω το τηλεφώνημα , τα ουρλιαχτά ή τα χορευτικά αυτοεπιβράβευσης   και τα μηνύματα στις κολλητές σου για να οργανωθείτε μόλις κλείσεις το τηλέφωνο.

Το ραντεβού κλείστηκε και εσύ έχεις ένα ολόκληρο απόγευμα μπροστά σου για να κάνεις τα beaute  σου, να βρεις τι θα βάλεις , να το συζητήσεις με τις κολλητές σου ή να το βγάλεις γκάλοπ στο instagram ,να αλλάξεις γνώμη 5 φορές  και στις 9 να είσαι έτοιμη, sexy και θηλυκή αλλά όχι προκλητική, στυλάτη αλλά όχι trendy, cool αλλά όχι χύμα και γενικά όλα αυτά τα «ναι αλλά» που θα σε κάνουν επιθυμητή και θα περάσουν το σωστό μήνυμα(φατσούλα)

Αν σε έχει ενημερώσει από πριν για την έξοδο σας και ξέρεις που θα πάτε τότε τα πράγματα είναι πιο απλά.

Αν όμως αρκέστηκε σε ένα αόριστο “πάμε βόλτα, φαγητό ποτό κ βλέπουμε” τότε η κατάσταση γίνεται περίπλοκη…

Αυτή είναι μια περίπτωση που το survival outfit θα μπορούσε να σε σώσει για άλλη μια φορά, μόνο που για το πρώτο ραντεβού θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο..

Κάτι που ταιριάζει όπου και αν αποφασίσετε να πάτε, βόλτα, σινεμά, dinner, ποτάκι, club!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!

Φυσικά και συμφωνώ με την άποψη ότι ντυνόμαστε για εμάς και όχι για τους άλλους. Όμως υπάρχουν κάποια κομμάτια που κατά κοινή ομολογία δεν αρέσουν σε κανέναν άντρα. Είναι γνωστά στις περισσότερες αλλά εγώ οφείλω να τα ξαναπώ για να κοιμάμαι ήσυχη..

-πανύψηλα και χοντροκομμένα παπούτσια

-Υπερβολικό μακιγιάζ

– μαλλιά σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο

-υπερβολικά στυλιζαρισμένη  και φορτωμένη εμφάνιση (κοινώς μην αντιγράψεις το look που είδες στο περιοδικό)

-απεριποίητα νύχια

– ρούχα πολύ προκλητικά (αφήστε και κάτι στη φαντασία, δεν πείραξε ποτέ κανέναν)

– καλσόν στο χρώμα του δέρματος… αυτό όχι μόνο στο πρώτο ραντεβού..γενικά!

Last but not least!!!! Κλισέ αλλά το πιο σημαντικό!!!!

Ό, τι και να αποφασίσετε να φορέσετε , όποιο μακιγιάζ και χτένισμα διαλέξετε, μην ξεχνάτε να είστε χαμογελαστές και ευδιάθετες!

Να περάσετε τέλεια!!!